pilihan
  • Global, inpormasi konstruktip

    Platform média sosial pikeun masa depan anu langkung saé pikeun sadayana.

  • Komunitas di sadaya nagara

    Janten wartawan sadunya peryogi - sareng kedah dibaca sacara global!

  • Hiji sudut pandang lengkep

    tina sudut pandang sinambung sareng masarakat sipil.

  • Alternatif & Inovasi

    pikeun ngajawab masalah anu relevan di dunya.

  • Teu aya hate, henteu aya partai politik

    Konstruktif, warta anu berorientasi hareup tanpa mikir kakuatan & kauntungan.

  • Tanpa panghalang basa

    Sacara otomatis ditarjamahkeun kana anjeun sareng sadaya basa anu sanés.

  • Sebaran global sareng gratis

    Tulisan anjeun poténsial ngahontal sadayana jalma, sanés ngan ukur pengikut atanapi anggota anjeun.

  • Publikasi idéal

    Pilihan mangrupikeun perusahaan anu dipikaresep ku masarakat sareng misi civic, tanpa karanjingan atanapi investor.

  • Estu mandiri

    Kusabab pilihan keuangan téa, tanpa dana umum atanapi pangaruh.

  • Perusahaan sustainable

    dina diréktori internasional sareng sertipikat anu pangpentingna.

  • Ngan produk sustainable

    kalayan diskon sareng promosi pikeun konsumsi sadar.

  • Pariwara positip

    sacara éksklusif ku perusahaan étika & sustainable, ngan ukur pikeun pilihan kauangan.

pilihan

Naon mangrupakeun pilihan.news

option.news mangrupikeun "platform média sosial" anu cocog sareng kelestarian sareng masarakat sipil, anu nuju diwangun undak-undakan global. Sadayana tiasa ngadaptarkeun di dieu sareng tulisan pikeun masa depan anu langkung saé.

Naon anu dipikahoyong

Seja sareng motto "nyiptakeun masa depan anu langkung saé", option.news kedah nyumbang kana ieu ku nawiskeun inpormasi ngeunaan kelestarian sareng masyarakat sipil ka sareng ti jalma anu kataji. Tapi option.news ogé badé memotivasi pikeun nganyahokeun ieu topik. Kami komitmen kana masa depan anu mampan, konsumsi sadar, pangwangunan démokrasi sareng seueur dampak anu sanés.

Naon tiasa ngalakukeun.news?

option.news ...

  • otomatis ditarjamahkeun kana ampir sadaya basa di dunya sareng janten disayogikeun ka saha waé dina basa pituinna.
  • nawaran warta kritis anu positif & konstruktip tina ampir unggal nagara di dunya
  • ngalayanan panyebaran dorongan positip ieu sareng bantahan di sakuliah dunya, sareng henteu ngan ukur jalma anu édip!
  • mangrupikeun komunitas global anu positif sareng masarakat khusus & konsumen sadar
  • tos rengse gratis, kabuka ka sadayana sareng sistem kabuka anu henteu meryogikeun log kanggo maca
  • didirikan sacara ekslusif kanggo pembiayaan diri, tanpa karanjingan sareng perusahaan hiji-jalma tanpa investor naon waé
  • nawiskeun pituduh balanja anu sustainable kalayan seueur diskon sareng pangenalan
  • nyayogikeun diréktori étika, usaha sustainable, dipercaya

Abdi hoyong ngadukung option.news

Jalma pribadi tiasa urang sokongan...

  • kalayan jumlah anu aya. Punten kirimkeun serat pondok ka éditorial [AT] dieoption.at
  • jeung Taros langganan tina majalah pilihan basa-Jerman
  • kalawan tatanan na Pilihan dagangan.
  • kalayan unik 99 Euro - éta mangrupikeun pilihan Cetak Majalah pikeun salamina!
  • kalayan kecap-kecap tina sungut sareng penyebaran di média sosial!
  • ku ngagunakeun option.news salaku anggota anu aktip

Perusahaan tahan tiasa ngadukung urang ...

  • kalayan jumlah anu aya. Punten kirimkeun serat pondok ka éditorial [AT] dieoption.at
  • ku Miluan "Pilihan Jaringan" salaku anggota sponsor - ngan 350 Euro fee taunan. Ieu kalebet sababaraha kasaéan, kalebet kiridit kanggo pariwara dina jumlah anu sami.
  • ku iklan sareng Pilihan Medien.

Naha kuring ngirimkeun pilihan?

Pondokna: Kusabab éta asup akal. option.news hoyong ngeusian internet ku positip, kontén konstruktif. Kontras sareng pilihan "platform média sosial" tertutup, nyaéta platform kabuka tanpa pendaptaran, anu kontribusi ogé saestuna ku mesin pencari. Anjeun nuju henteu ngan ukur ngahontal pangikut-pangikut anjeun tapi berpotensi sadayana dunya. Ngajadikeun rasa, henteu?

Kumaha éta nganggo sistem poin?

Ku cara kieu urang hoyong motivasi partisipasi aktip sareng ngajak jalma pikeun ngarobih topik positif urang. Kanggo seueur kagiatan salaku anggota anu kadaptar anjeun nampi titik. Ieu tiasa dianggo di toko ngalawan kode diskon sareng kanggo pangakuan masarakat ti produk sustainable.

Naon anu abdi kéngingkeun ngirimkeun?

Dasarna, henteu aya watesna, salami anjeun ningali sababaraha aturan dasar. Sadaya tulisan ayeuna dikonci sacara manual:

  • Tangtosna, kritik konstruktif diidinan
  • Teu aya negativitas, teu aya diskriminasi, teu nyiksa
  • Teu aya iklan langsung, tapi saran tiasa ngagaduhan rohangan
  • Henteu aya partai politik
  • Henteu aya spam

Tulisan tiasa janten hal:

  • Inovasi penting, ideu sareng opini
  • kagiatan masarakat sipil anu ayeuna di nagara anjeun
  • bongbolongan umum ngeunaan kumaha carana bisa dianggo hadé
  • ...

Saha tukangeun pilihan.news?

Pilihanna parantos didirikeun 2014, sareng langkung maju janten platform média sosial dina pilihan.news 2019, ku wartawan Austrian Helmut Melzer (tingali pernyataan) atanapi ku Pilihan Medien, perusahaan hiji-hiji Helmut Melzer. option.news mangrupikeun pamekaran salajengna dina platform Internét Austrian asli. Di dieu anjeun tiasa pikeun nginpokeun perkawis perkembangan ayeuna.

Anjeun perusahaan?

Leres, urang sanés NGO atanapi NPO - kami anu énggal-énggal. Pikeun perusahaan sapertos urang teu acan aya laci. Kami ningali diri salaku perusahaan berorientasi masarakat sareng amanah masarakat sipil - tanpa kapentingan kauntungan primér.

Saatos taun-taun ngerjakeun kana masalah-masalah kelestarian sareng masarakat sipil, urang yakin yén jalur séktor swasta mangrupikeun hiji-hiji anu dianggo pikeun urang: dina palayanan masarakat sipil, kabébasan pinuh ngan ukur tiasa kahontal tanpa dukungan umum sareng gumantungna. Urang damel sacara éksklusif nganggo perusahaan étika, sustainable, siga anu mikiran sareng badé milarian tanpa sumbangan.

Sacara finansial, urang henteu sacara utamina berorientasi kauntungan, tapi tangtosna kami kedah mayar tagihan sareng biaya. Sareng anjeun ogé kedah tuang ...

Anu ngajadikeun urang:

+ Kami nangtung pikeun pangembangan positip pikeun masarakat urang
sareng nyebarkeun ieu sacara global
+ Kami henteu khusus berorientasi kauntungan, tapi berorientasi
+ Kami lengkep merdéka antara hal-hal sanés ti subsidi umum, instansi pamaréntah sareng ékonomi tradisional.
+ Kami gaduh kakawasaan kaputusan gratis pikeun tujuan sareng inisiatif urang
+ Kami réalistis anu réalistis sareng mitra anu dipercaya
+ Kami henteu gaduh kapentingan pulitik

Kumaha opsi dibiayaan opsi.news?

option.news, Pilihan majalah cetak, dibiayaan sacara lengkep ngalangkungan palanggan sareng iklan ti perusahaan anu siga akal, étika, perusahaan sustainable. Ieu leres-leres henteu gampang sareng nyatana urang ngan ukur ngatur ngatur pamulihan biaya. Nanging, kami masih langkung sumanget ngeunaan pilihan sareng ningali salaku gaduh kauntungan sosial anu ageung. Kalayan kasempetan énggal pikeun perusahaan sustainable pikeun janten anggota anu disponsoran, urang nyobian ngauangan perjuangan konstan ieu pikeun saeutik.

Ihr verdient ja Geld mit Werbung!

Ja, auf option.news gibt es Werbung, aber ausschließlich von nachhaltigen Unternehmen. Um professionell agieren zu können und auch technisch halbwegs am letzten Stand zu bleiben, sind finanzielle Mittel notwendig. Wir verzichten hierbei auf Spenden und staatliche Förderungen.

Unser aktuelle jährliches Budget – für Online und Printmedien – beläuft sich aktuell auf über 70.000 Euro, die Dank der Unterstützung nachhaltiger Unternehmen kostendeckend finanziert werden können.

Tarjamahanna henteu saé pisan

option.new otomatis ditarjamahkeun kana ampir sadaya basa nganggo alat anu modéren pisan. Ieu tiasa dianggo dina prinsipna parantos saé, sabab dina taun-taun ayeuna kamajuan ageung parantos dilakukeun di dieu. Nanging, meureun aya kasusah, sapertos nalika frasa dianggo, anu henteu umum dina sadaya basa, atanapi kalimat na. Fokus utami urang nyaéta pikeun pangertosan dasar, nyaéta: Hal ieu paling saeutik dimungkinkeun yén makna sareng inti hiji kontribusi ogé dipikaharti dina tarjamahan. Kualitas tarjamahan pasti bakal naék.