Gery Seidl
in

Kolom Mewah Anyar ku Gery Seidl

Sponsor utama

Salaku vintage 75er, kuring sering hésé hésé nyarios méwah anyar, sabab kuring hubungan anu seueur ogé Erdlingen méwah anu parantos dituang kana ayunan. Hal ieu gampang pisan pikeun misinterpret kalimat sabab hiji sigana mikir yén kuring dewasa di istana kalayan emas sendok sareng chauffeur. Henteu, éta sanés sanés, tapi kuring diidinan ngalaman budak leutik anu teu sasarengan sareng ngalestarikeun cahaya jiwa ieu dugi ka ayeuna. Éta hal-hal anu tiasa masihan kuring sapoé langkung beurat, sering dirumuskeun homégasi atanapi direncanakeun sadetik ku ngalangkungan wates urang. Janten anjeun kedah ngartikeun "méwah anyar" anyar atanapi méwah.

Kaayaan henteu kaseueuran pikeun kolot kuring sareng babaturan kuring, nalika kami parantos nyéépkeun gedong-gedong jam di Donauau di tempat-tempat kem urang, boro bakal dialaman ku murangkalih ti generasi engké. Udud mimiti ti Lianen anu munggaran, anu sok lekasan seueul, tangtosna parah pisan ngajantenna pikaresepeun. Kalayan umure maju teras nyéépkeun parambihan ditambah sareng ka énggal soré jam 23 jam bumi tiasa waé ditingali. Upami anjeun untung sareng scooter parantos ngadorong meter 100 kapungkur, éta tiasa kajantenan, henteu ngarampok indung anu bobo atos sareng kerang teu dikenalkeun ka rohangan.

"Upami urang ngubaran kabébasan sapertos kitu, maka leungiteun nilai. Ngan sakumaha méwah leungiteun ajén. "

Naha méwah anyar kamungkinan ampir unggal tempat anu teu kaharti sareng teu kaébat di Éropa kalayan telepon sélulér di Amazon di Amazon pakét pakean, anu nempatkeun anjeun sanés pikeun anjeun khusus dikirim, kalayan méwah hartosna mah, kuring henteu terang. Kuring ngan ukur baju haneut kuring sabab éta teu cocog sareng adi kuring sareng teuing saé pikeun au baé. Sapatu sapatu sapatu nuju di bursa sareng Ibu Amon sareng ski badut nyangking anak Kristus. Hal ieu nyababkeun pikagumbiraeun sareng antisipasi Natal Hawa sareng éta ogé masihan aranjeunna nilai. Kareta alit kami sareng dua sirkuit sareng garis kontak overhead, bapa kuring parantos soldered pikeun urang dina jam kerja minor sareng ogé sempet kami sareng tetep diadaptasi sareng diperbaiki.

Janten anjeun écés tiasa nyauran "waktos" sareng "kabébasan", tangtosna, kajawi kasehatan, sapertos anu leres. Naon anu urang candak ayeuna? Naha média anyar anu konon ngajadikeun hirup langkung gampang pikeun urang? Kuring nyaan sanés mundur, tapi kuring nganuhunkeun pikeun bisa ngontrol diri nalika kuring hoyong nyalira diri kana dunya gandeng sareng nalika kuring masihan waktos pikeun mundur. Naha pembantosan toko di toko kanggo pakean hip di ruang bawah tanah katilu ogé tiasa, dimana anjeun sonicated dalapan jam sadinten sareng wirahma 86 dB rave, kuring wani ragu. Dimana inspektur tenaga kerja didieu?

Hayu urang moal sumping kana hiji topik anu jadi pondasi pikeun seueur jejer anu ayeuna keur dibahas. Maksad kuring wani sipil. Kéngingkeun sareng nyarios naon anu anjeun pikir sareng terang jalma anu serius ngeunaan anjeun, atanapi cacah dina kedah nyandak akibatna. Kumaha betah kuring bakal nyalindungan diri tina kaayaan damel anu nyukupan nalika kuring peryogi padamelan sapertos ngeunaan kacamatan roti, saprak kiridit kanggo susun anu diikat. Henteu ngan saukur peminjam terang éta, tapi ogé bank sareng bos. Naha ieu kabébasan anyar anu konon dibébaskeun urang tina perbudakan industri? Nyiptakeun bumi tanpa pusaka ampir teu mungkin keur jalma ngora ayeuna. Anjeun otomatis kana kagumantungan.
Lamun urang merawat kabébasan sapertos kieu, maka éta leungiteun ajénana. Ngan sakumaha kasaimbangan leungiteun nilai nalika janten katingali kumaha sareng dimana taktakna sering sumping. Maka naha méwah anyar nyaéta nebulization tina fakta anu ngabobohkeun urang ku perasaan kaamanan anu ku kanyamanan?

Janten sadayana kedah ngartikeun méwah sorangan. Mewah anu dipikahoyong pikeun masarakat kami nyaéta silih asuh. Anu kami tinggalkeun barudak urang dunya anu langkung hadé ti anu urang mendakanana, sareng kami masihan artos anu penting pikeun waktos urang duaan sasarengan. Kusabab panangan anu kadua dicetik teu dicirian sareng teu kalangkung. Keletik - tack - tik - tack.

Poto / Video: Gary Milano.

Sponsor utama

Ditulis ku Gery Seidl

Nyarankeun kiriman ieu?

Leave a Comment

Helmut Melzer

Redaksi édisi énggal ku Helmut Melzer

Mira Kolenc

Femininity - Tiang ku Mira Kolenc