Anjeun sacara positif tiasa pangaruh dunya!

pilihan.béja nyaéta komunitas berita anu idealis. Ieu tempat YOU nulis warta tur nyetel impulses berharga di internet. Gabung ayeuna: Ngan ngadaptarkeun sareng pasang.
INFOS | REGISTER | keureutanPILIHAN NGADUKUNG

PEMBIAYAAN INISIATIF Mitra | Tip VIDEO

Warta anu paling penting sareng hadiah hébat unggal minggu!

Henteu aya spam. Data anjeun moal diteruskeun. Anjeun bakal nampi email kanggo mastikeun pendaptaran anjeun. Mangga parios ogé folder spam anjeun!

Dicutat

"Nalika naékna harga pangan sareng énergi parantos nyababkeun jutaan jalma kana kamiskinan, padagang komoditi ngaraosan kauntungan anu luhur. Naha batubara, minyak atanapi gandum: Glencore, Cargill sareng Co anu nguntungkeun tina naékna harga ekstrim ayeuna kusabab perang di Ukraina. Hatur nuhun kana catetan kauntungan tina tilu taun terakhir tina krisis, sektor bahan baku ayeuna nyumbang 8% kana produk doméstik kotor Swiss. Anjeunna geus ampir bray up jeung puseur finansial. Kontras jeung ieu, kumaha oge, aya kénéh euweuh otoritas pengawasan ngawas industri scandalous. Pikeun urang jelas: relevansi ékonomi tumuwuh sarta grievances countless ngajadikeun kabutuhan pangawasan pasar komoditi beuki jelas ".

criticizes Swiss LSM Panon Umum.

Top 25 anggota

  1. #1 Karin Bornett Titik 1.033,2
  2. #2 Kindernothilfe Titik 793,8
  3. #3 RepaNet Titik 493,2
  4. #4 Tommi Titik 382,7
  5. #5 Marina Ivkić Titik 315,9
  6. #6 Robert B Fishman Titik 302,5
  7. #7 langit luhur Titik 289,7
  8. #8 Lisa Thaler Titik 288,6
  9. #9 Hanan A. Titik 282,4
  10. #10 Dokter Ngalawan Ékspérimén Sato eV Titik 277,2
  11. #11 Julia Siegesleitner Titik 271,8
  12. #12 Adisa Zukanovic Titik 270,2
  13. #13 Lisa Huppertz Titik 268,2
  14. #14 Felix Winterteller Titik 267,8
  15. #15 Asosiasi NL40 Titik 267,8
  16. #16 Maximilian Pernhofer Titik 267,5
  17. #17 Leah Purrer Titik 267,2
  18. #18 Amelie Nussbaumer Titik 267,1
  19. #19 Laura Wiedemayer Titik 265,9
  20. #20 Lena Titik 265,7
  21. #21 Victoria1417 Titik 265,0
  22. #22 fatma0436 Titik 264,8
  23. #23 Kembang Titik 264,6
  24. #24 Asosiasi amal barudak Titik 264,4
  25. #25 Julia Schumacher Titik 264,4

SASAR komunitas

Opini opini

Tips produk

bahan organik

Diskon & Pangakuan

Caps Pilihan (2)

Perusahaan tahan

perusahaan sosial

"Dilema sosial" ngajelaskeun naha dunya urang gélo - ayeuna pilem pangpentingna anu kedah ditingali ku jalma!

Perusahaan dan organisasi tahan

saluran nagara