JU MUND T IN INFLUENCOS POSITIVELIN E BOTS!

opsion.news është komuniteti idealist i lajmeve. Këtu ju shkruani lajmet dhe vendosni impulse të vlefshme në internet. Bashkohu tani: Thjesht regjistrohu dhe posto.
Infos | REGJISTRI | PROFILIOPSIONI MBUPSHTETJES

FINANCIMI FALAS I INICIATIVAVE TE PARTNERIT | K .SHILLA VIDEO

Lajmet më të rëndësishme dhe çmimet e shkëlqyera çdo javë!

Pa postë të bezdisshme. Të dhënat tuaja nuk do të përcillen. Ju do të merrni një email për të konfirmuar regjistrimin tuaj. Ju lutemi kontrolloni edhe dosjen tuaj të postave të padëshiruara!

Cituar

“Ndërsa çmimet e larta të ushqimit dhe energjisë kanë shtyrë miliona njerëz në varfëri, tregtarët e mallrave po gëzojnë fitime historikisht të larta. Qoftë qymyri, nafta apo drithërat: Glencore, Cargill dhe Co. po përfitojnë nga rritjet aktuale ekstreme të çmimeve për shkak të luftës në Ukrainë. Falë fitimeve rekord të tre viteve të fundit të krizës, sektori i lëndëve të para kontribuon tani me 8% në produktin e brendshëm bruto zviceran. Ai pothuajse e ka kapur qendrën financiare. Në ndryshim nga kjo, megjithatë, ende nuk ka një autoritet mbikëqyrës që monitoron industrinë skandaloze. Për ne është e qartë: Rëndësia ekonomike në rritje dhe ankesat e panumërta e bëjnë gjithnjë e më të qartë domosdoshmërinë e një mbikëqyrjeje të tregut të mallrave”.

kritikon zviceranin OJQ Syri Publik.

25 anëtarët më të mirë

 1. #1 Karin Bornett Pika 1.033,2
 2. #2 Kindernothilfe Pika 793,8
 3. #3 RepaNet Pika 493,2
 4. #4 Tommi Pika 382,7
 5. #5 Marina Ivkić Pika 315,9
 6. #6 Robert B Fishman Pika 302,5
 7. #7 qielli i lartë Pika 289,7
 8. #8 Lisa Thaler Pika 288,6
 9. #9 Hanan A. Pika 282,4
 10. # 10 Mjekët kundër eksperimenteve të kafshëve eV Pika 277,2
 11. # 11 Julia Siegesleitner Pika 271,8
 12. # 12 Adisa Zukanoviç Pika 270,2
 13. # 13 Lisa Huppertz Pika 268,2
 14. # 14 Felix Winterteller Pika 267,8
 15. # 15 Shoqata NL40 Pika 267,8
 16. # 16 Maksimilian Pernhofer Pika 267,5
 17. # 17 Leah Purrer Pika 267,2
 18. # 18 Amelie Nussbaumer Pika 267,1
 19. # 19 Laura Wiedemayer Pika 265,9
 20. # 20 Lena Pika 265,7
 21. # 21 Victoria1417 Pika 265,0
 22. # 22 fatma0436 Pika 264,8
 23. # 23 Me lule Pika 264,6
 24. # 24 Shoqata e bamirësisë për fëmijë Pika 264,4
 25. # 25 Julia Schumacher Pika 264,4

Të dëgjosh komunitetin

Opinioni i opsionit

produkt Këshilla

përbërësit organike

Zbritje & Njohje

Kapakët e opsioneve (2)

Kompanitë e qëndrueshme

ndërmarrje shoqërore

"Dilema sociale" shpjegon pse bota jonë po çmendet - aktualisht filmi më i rëndësishëm që duhet të kishit parë!

Kompanitë dhe organizatat e qëndrueshme

vendet kanale