Sampeyan bisa mbedakake POSITIVEL WORLD!

pilihan.baru yaiku komunitas warta sing idealis. Iki ngendi YOU nulis warta lan nyetel impulses terkenal ing internet. Gabung saiki: Mung ndhaftar lan ngirim.
INFOS | REGISTER | PROFILPILIHAN DUKUNG

PENGHASILAN INISIATIF Mitra | TIP VIDEO

Warta lan hadiah paling penting saben minggu!

Ora ana spam. Data sampeyan ora bakal ditularake. Sampeyan bakal nampa email kanggo ngonfirmasi registrasi sampeyan. Mangga priksa uga folder spam sampeyan!

dikutip

"Nalika rega panganan lan energi mundhak wis nyebabake mayuta-yuta wong mlarat, pedagang komoditas entuk bathi sing dhuwur. Apa batu bara, lenga utawa gandum: Glencore, Cargill lan Co entuk manfaat saka mundhak rega nemen saiki amarga perang ing Ukraina. Thanks kanggo rekor bathi telung taun pungkasan krisis, sektor bahan mentah saiki nyumbang 8% kanggo produk domestik bruto Swiss. Dheweke wis meh nyekel pusat finansial. Nanging, beda karo iki, isih ora ana wewenang pengawas sing ngawasi industri skandal. Kanggo kita jelas: Relevansi ekonomi sing saya tambah lan keluhan sing ora kaetung nggawe kabutuhan pengawasan pasar komoditas luwih jelas ".

ngritik Swiss NGO Public Eye.

Top 25 anggota

  1. #1 Karin Bornett Titik 1.033,2
  2. #2 Kindernothilfe Titik 793,8
  3. #3 RepaNet Titik 493,2
  4. #4 Tommi Titik 382,7
  5. #5 Marina Ivkić Titik 315,9
  6. #6 Robert B Fishman Titik 302,5
  7. #7 Himmelhoch Titik 289,7
  8. #8 Lisa Thaler Titik 288,6
  9. #9 Hanan A. Titik 282,4
  10. #10 Gegrzte gegen Tierversuche eV Titik 277,2
  11. #11 Julia Siegesleitner Titik 271,8
  12. #12 Adisa Zukanovic Titik 270,2
  13. #13 Lisa Huppertz Titik 268,2
  14. #14 Felix Winterteller Titik 267,8
  15. #15 Asosiasi NL40 Titik 267,8
  16. #16 Maximilian Pernhofer Titik 267,5
  17. #17 Lea Purr Titik 267,2
  18. #18 Amelie Nussbaumer Titik 267,1
  19. #19 Laura Wiedemayer Titik 265,9
  20. #20 Lena Titik 265,7
  21. #21 Victoria1417 Titik 265,0
  22. #22 fatma0436 Titik 264,8
  23. #23 Kembang Titik 264,6
  24. #24 Asosiasi amal anak Titik 264,4
  25. #25 Julia Schumacher Titik 264,4

SAIKI komunitas

Opsi opsional

Tips produk

úa Organic

Diskon & Pengakuan

Kapsul Pilihan (2)

Perusahaan lestari

sosial perusahaan

"Dilema sosial" nerangake kenapa jagad kita dadi edan - saiki dadi film sing paling penting sing kudune ditonton!

Perusahaan lan organisasi lestari

saluran negara